Olikheter med mig & M!

Alla ni tycker jag och Marilyn är hur lika som helst, utseendemässigt och personligheter. Men jag och Marilyn är jääävligt olika med vissa saker.. ;)

* Killar & deras utseende! Jag tänder på äldre och hon mer yngre grabbs.. Och helt olika på vad vi gillar med utseendet också. Svårt att förklara den biten.. Det är jävligt skönt att inte bråka om en kille med henne iaf! ;)

*Vissa kläder! Vi kan gå runt i klädaffärer och helt plötsigt kan Marilyn eller jag hålla upp en tröja osv som jag eller hon ba " ööööööh wtf ? " till, did yaaa know that?

*Avklivning av buss/tåg! Hon sitter kvar tills tåget eller bussen har stannat helt medan jag reser mig upp 3 minuter före hahaha.. En vanesak ju.. :$

*Mat! Visst, de mesta kan vara jäääävligt likt att vi älskar. Men småsaker.. Som oliver & fetaost.. Det ääälskar Marilyn medan jag inte ens kan svälja det..

* Ängeln/Djävulen - Sarah/Marilyn! När vi går på stan och allt från, killar som flirtar, ropar, ler till tjejer som ler och viskar och vinkar.. Då äre jag som ler och är trevlig sen vänder man sig om så ser man att Marilyn gett dom dödsblicken, samma med killar som kommer fram och frågar om nummer, Marilyn ba " Ne " och går om det inte är "hennes typ", medan jag stannar och säger "ja" pratar lite, osv eller "nej och isf ni kan adda min facebook.. "och så kramar jag dom hejdå, snackar lite och skit sometimes.


Kommentarer
Postat av: claranilsson

vart har du köpt det linnet? :)

2011-05-10 @ 20:06:27
URL: http://claranilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Din blogg?

Vad ville du säga till mig?

Trackback
RSS 2.0