OGILLARUBRIK

Tjenare!
Kom hem för ett tag sen faktiskt, va & tankade moppen med Tommy (jag fattade ingenting liksom) haha, men han har en motorcykel så man baa poff så var han borta man ba kååå haha! Aja, men vet ni vad? Jag ska ladda in bilderna från när jag var med Rebecca & Marilyn idag efter skolan så vi höres om ett litet tag? Jag lovar att skriva mer inlägg idag! :)

Eller iofs, kan berätta lite om vad jag, Rebecca & Marilyn gjorde! :) Vi gick runt och snackade om LIVET. Eller vi planerade ALOT om vi säger så. Nästnästa helg blir det bäästa tjejkvällen med tusen filmer vi ska hyra. Dööör jag längtar asmycket! :D Ah, sen var vi hos Robin ett tag, och ja kollade på fotboll haha och hans utsikt, man ser över heeeela Trångsund hehe och sen så köpte vi glass. Även fast det var askallt ute?

Sen påväg att följa Rebecca en bit hem så gick det en random kille bakom oss och så började jag ba "hej vad heter du ? " osv.. Askul och han var faktistk skitrolig haha! Phillip hette han! Ja, sen följde vi honom hem och babblade på.. Haha! Sen drog vi till ishallen snabbt när han dragit och checkade läget liksom, eller vi kollade spegeln faktiskt! Haha.. Anyway.. Nu ska jag skicka bilder till Marilyn plutten. Puss på er! :D


Jag & Marilyn. En bild från häromdagen! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Din blogg?

Vad ville du säga till mig?

Trackback
RSS 2.0