GLAAAAD

Tja snyggingar! Jag har så söta läsare! :) Ung 08 var liite segare idag måste jag säga. Men var ändå skitkul för det mesta!

Mötte upp Mina vid Åhlens i stan och så drog vi till Ung 08, dom andra var redan dära! Tina, Jennifer, Kelly och Julia! Dom gjorde typ film när vi kom! Haha askul! Yes, sen gick vi runt, hälsade på alla och sådära! Sen kom Tim, Johan & Chrippa och va med oss. Och sen kom även Tinas kille Jakob och hans kompisar typ. Fyfan vad söta dom är tillsammans! Man bara dööör.. Hihiihi! Sen va vi där ett tag och sen drog Jennifer & Kelly så va vi andra kvar ett tag, och senare drog Mina och då stod vi och snackade med Linnea, Sara (!), och ida och så kom det några klockrena boys som bara stod och log och vinka, som pingvinerna i Madagaskar, men fyfan vad jag skrattade!

Sen drog jag, Tina & Julia till tuben och tog tåget hemåt, fyfan vilken skrattattack jag fick, dom med ! HAHAHHA asså vi tog kort som ni never får se! Grimaser osv.. HAHAH sen snackade vi och skrattade, har inte skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag. Klockrena!


Julia, Mina, jag & sen lilla Jennifer ;d


Jakob & Tina!


Mina hittade på en kul grej haha :)


Johan sitter på ankan vid fontänen!


Julia, Mina, jag & Tina.


Johan klättrar!


UUUUNG 08

Kommentarer
Postat av: Yasmin

såg dig på ung jätte söt!! :D me vill fråga om man får komma fram och ta bild med dig??

2010-08-11 @ 21:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Din blogg?

Vad ville du säga till mig?

Trackback
RSS 2.0