3 dagar

Hej och FÖRLÅT! Att jag inte uppdaterat. Så hemskt ledsen! ;) Men ah.. Berättar lite om alla dagarna nu!

Onsdags: Mötte upp klassen med Marilyn och drog till Utö. Blev bara jag och Marilyn som delade rum. Var faktiskt skönt. Vi tog en cykeltur 1 mil dit och en mil tillbaka till en strand, och det började spöregna påvägen dit. Och lite av biten hem. Jag, Marilyn, Tiwa och Josse låg sist. Hehe.. Sen blev det typ tacomiddag och ja, sen umgicks vi och ja, drog ner till Ica som fanns dära haha, och sen snackade vi, var rätt kul med brudarna på kvällen. Åt chips och godis och skit.. Lala.. Men måste bränt asmycket dom två milen? ;d Hehe, sen så gick jag och Marilyn och la oss. Astråkiga men vi var trötta. Och sängarna. Åh går inte att förklara.. Helt underbara. Men fan va vi skrattade åt vårt rum från början! Men sen packade vi upp och då vare okej.

Torsdag: Yes, sen dagen efter gick vi någon kulturstig. Astråkigt. Jag och Marilyn gick vilse så våran lärare fick ringa mig och förklara, haha så typiskt oss! Sen kom vi fram till alla andra. Så fick vi festis & kakor. (HAHA) Fast det var asfint. det var ett sånthär klippbad eller vad det hette. Ja sen kom vi tillbaks, åt lunch.. Sen fick alla städa sen efter det gjorde man någon 3 kamp typ och sen blev det båten hem, alla drog med oss när jag och Marilyn skulle dra hem så det blev tidigare för allihopa! Sen åkte jag och Marilyn hem till min dadi och fixade oss sen drog vi till NRJ. Måste erkänna att det sög, eller ja, åkte typ Insane, Pop & Jetline sen åkte vi hem.. Kollade inte ens på showen haha! Ja, sen snackade vi om en jävla massa. Ja, sen fick vi en rejäl motionsrunda påvägen hem till mig. Mer I dont tell ya! Så sov hon hos mig igen.

Fredag: Vi drog till skolan till halv nio. Vi fick sovmorgon typ, haha! Var en vanlig skoldag och vi slutade halv två typ? Sen drog vi till stan och mötte Marilyns mamma så fick Marilyn pengar så drog vi till Farsta och hon köpte Converse & byxor. Sen drog jag hem till mami, och hon till sig. Fick veta lite saker så måste fixa skitmycket! Och kolla en sak.. Puss på er!


BILDER I NÄSTA INLÄGG.. VARNING FÖR BILDBOMB!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Din blogg?

Vad ville du säga till mig?

Trackback
RSS 2.0