Tillbaka

Nu har jag duschat och så.. Fick stå en timme i duschen för att Marilyn försvann och det fanns inga handdukar i deras badrum? Så jag tvättade håret tusen gånger, och skrev massa saker på hennes badrumsdörr, till duschen alltså. Hon har sånnadära dörrar till duscen. Rätt coolt faktiskt, haha, men jaa, snart ska vi borsta tänderna och gå och lägga oss, måste orka morgondagen. Blir mjukisbyxor, höga skor & toffs stajl imorgon, orkar inte nåt annat. I alla fall tills lunchen, för precis innan har vi gympa, vi ska springa Ågesta varvet. Jippiie -.- ! Menmen, på rasten efter det ska vi hem till moi och byta om, duscha och kanske äta. Om det inte är god mat i skolan, förstås haha!

Förresten, Marilyn gillar tydligen att kolla på nyheter, så det är på nu. Hon verkar vara koncentrerad utav dagens samhälle, haha! Dock är jag livrädd när dom säger att en mördare eller våldtäcksman typ går lös i närheten där jag bor, eller jaa, där jag brukar vara. Skitläskigt & jag får mardrömmar flera dar & vart jag än går när det är mörkt ute ensam.. Nej jag driver faktiskt inte! För jag vet att det är på riktigt! Filmer där emot inge läskigt. För jag VET att inte det är äkta. Visst låter det helt sjukt? Men alla har sina bad things.. Vad är era ?


Haha, kommer ni ihåg den hära bilden? Var typ hur stolt som helst över den.. =)


Kommentarer
Postat av: Gossip Girls

Vi har tagit reda på "sanningen" om AmandaVarDet efter alla hennes pipande videoklipp, är tjejen seriös elr driven hon bara? vi har svaret!http://www.skvalleribloggvarlden.blogg.se

2009-09-17 @ 00:58:16
URL: http://skvalleribloggvarlden.blogg.se/
Postat av: Alba

fin bild och jättefin blogg! :)

2009-09-17 @ 19:42:53
URL: http://lovealba.blogg.se/
Postat av: Johanna<3 =)

Fiin bild shara<3=)

2009-09-18 @ 15:46:34
URL: http://jojjohs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Din blogg?

Vad ville du säga till mig?

Trackback
RSS 2.0