Gröna Lund!

Gaah.. Längtar så mycket tills Gröna Lund öppnar. 13 dagar kvar! Ska ni ha guldkortet? Jag ska typ! Vilken attraktion tycker ni är bäst? Själv har jag ingenaning.. Alla är roliga på sina sätt hihi!


Blå tåget kommer jag ihåg, jag och Rebecca typ åkte den helahela tiden. Fast vi vågade inte kolla, så vi spelade in en inspelning när vi åkte den, så hör man mig skrika all the time.. & så var det några killar som åkte den och följde efter oss.. Det roliga var att dom inte var rädda alls..


Katapulten! Den är så jävla skön.. Asså ni fattar.. (a) Först när jag åkte den var sjukt rädd. Asså gjorde värsta minena och skit. Sen efter så åkte jag & Rebecca den tusen gånger i rad. Typ resten av kvällen haha..


Jetline! Det var min favorit, men nu tycker jag den är så hackig i slutet när man ska stanna? Haha fick fett ont i nacken så var alltid skiträdd i slutet när stoppet kom!


Spökhuset! Den har jag bara gått en gång faktiskt. Har varit skitfeg hehe.. Kommer ihåg att Rebecca övertalade mig att gå den.. Sen stod vi där vi ingången och jag bara stod och skakade och kollade in. Vi stod dära typ fem minuter innan jag vågade gå in. Sen kom några till ungdomar haha och då gick vi med dom, hade aldrig vågat gå annars.. Det var inte så läskigt men man ryckte till ibland! Haha.. Synd att det kostar 40 & inte ingår i åkbandet bara..


Pop-exressen! Haha den var skön att sitta i när man åkt typ massa snabba saker haha, ja och så har dom alltid bra låtar där också.. (y) Plus så träffade man massa nya & gamla kompisar..! Det är ju sjuktnice! ;)


Lustiga huset! Haha den är faktiskt rolig! Förutom ni vet att det finns som ett runt avlångt hjul där inne man ska gå igenom? Jag ramla där en gång. Det tog fett lång tid att gå ut.. Ha-ha! Ja och sen flygande mattan på slutet är ju lite småläskig i början. Haha kommer ihåg en bild därifrån. You dont want to see..

Det var några attraktioner. Orkar inte berätta mer för nu ska vi fixa oss och skynda oss lite smått. Det är ju söndag så Farsta stänger fem?


Kommentarer
Postat av: louise

tack! :D

hur har du fått sån sak som man kan följa bloggen i mobilen ? (a)

2010-04-11 @ 14:27:12
URL: http://louiseeb.blogg.se/
Postat av: ida.

Jag har en "veckansblogg" i min blogg! :) Var gärna med och anmäl dig. Och vinnaren får en hel sida med en länkning osv. Lycka till och puss på dig! :)

2010-04-11 @ 18:37:04
URL: http://idakkarlsson.blogg.se/
Postat av: Mina <3

längtar dit som fan! ska också skaffa guldkort :)<3

2010-04-11 @ 19:02:34
URL: http://miiinaa.blogg.se/
Postat av: Eliin

Det har redan öppnat

2010-04-11 @ 20:42:33
Postat av: ab0

nej det har inte öppnat kolla gronalund.se?

2010-04-11 @ 21:46:25
Postat av: E L I N ♥

Åhh! fuck vad jag längtar! Jag ska köpa guldkort! Det är 3 året irad :P

2010-04-15 @ 21:27:41
URL: http://ekva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Din blogg?

Vad ville du säga till mig?

Trackback
RSS 2.0